Få det bedste ud af koege.dk med den nyeste version af Firefox, Google Chrome, Internet Explorer eller Safari.

Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside.

Læs om vores cookiepolitik

Ja tak til cookies eller nej tak til cookies

Få redskaber til at blive blandt de bedste på internettet

De danske forbrugere er onlineparate, men det halter stadig for mange af de danske virksomheder. Hvad skal der så til for at blive onlineparat? Og hvordan bliver virksomhederne blandt de bedste på internettet? Onsdag den 7. og onsdag den 21. marts inviterer Connect Køge og Succes Online til to gratis workshops om online markedsføring.

06.02.18
Gennem to sammenhængende workshops tilbyder Connect Køge og Succes Online små- og mellemstore virksomheder i Køge kommune hjælp med at blive blandt de bedste på internettet. På de to workshops kommer deltagerne rundt om emner som søgemaskine¬markedsføring, sociale medier og e-mailmarkedsføring. Hver deltager får sin egen handlingsplan med hjem, der hjælper med at prioritere deres næste digitaliseringsindsats. 

Får adgang til de dygtigste eksperter

Bag initiativet til Succes Online står Google, som i samarbejde med blandt andet Erhvervsstyrelsen, PwC, DI og IVÆKST har sat Succes Online på skinnerne. Siden 2012 er mere end 30.000 danske virksomheder blevet hjulpet med at se mulighederne på nettet via Succes Online. Forløbet er gratis og afholdes flere steder rundt om i Danmark, og nu er turen kommet til Køge. I samarbejde med Connect Køge vil lokale virksomheder blive trænet i online forretning af kompetente undervisere fra Succes Online.

- Vi fokuserer altid på at levere ny viden og værktøjer til virksomhederne i Køge Kommune. Med en samarbejdspartner som Succes Online sikrer vi, at virksomhederne får adgang til nogle af landets dygtigste eksperter. De får konkrete tips og tricks til at gøre deres hjemmeside og sociale medier mere effektive, og de får værktøjer, der giver dem de bedste muligheder for vækst via internettet, fortæller konsulent Jes Pettersson fra Connect Køge.

Danmark kan blive et meget rigere land

Digitalisering kan medvirke til at sætte godt gang i hele Danmarks vækst, eksport og jobskabelse. Rapporter fra blandt andet Boston Consulting Group peger netop på, at Danmark kan blive et meget rigere samfund, hvis vi formår at benytte de mange fordele ved digitaliseringen. 


- I Danmark har vi en unik chance for at få mest muligt ud af digitaliseringen, hvis de små- og mellemstore virksomheder udnytter potentialet til fulde. Ifølge Boston Consulting Group kan vi i Danmark skabe 150.000 nye jobs frem mod 2020. Det har også stor betydning for den enkelte virksomhed. Da over 50 % af al detailhandel i Danmark kommer til at foregå digitalt i 2020, vil det blive markant sværere at drive en succesfuld virksomhed uden en god online tilstedeværelse. Heldigvis er der masser af gode kræfter, der gerne vil hjælpe – både offentlige og private. Så det er bare om at komme i gang, udtaler Jesper Eiby Christoffersen, Ansvarlig for små og mellemstore virksomheder hos Google Danmark.

Om workshoppene

De to Succes Online workshops afholdes hos Connect Køge. Første workshop ”Kick-off: Bliv bedst på nettet” finder sted onsdag den 7. marts kl. 09:00-13:00, og anden workshop ”Værkstedet: Fra tjekliste til handlingsplan” finder sted onsdag den 21. marts kl. 09:00-13:00. Der er en sammenhæng mellem de to workshops, og det vil derfor være en klar fordel at deltage på begge. De kan dog tages enkeltvis. 

FAKTA

Om Succes Online

Succes Online er et initiativ, som hjælper små og mellemstore virksomheder med at udnytte de muligheder, der er kommet med den øget digitalisering. Bag initiativet står Google i samarbejde med Erhvervsstyrelsen, DI, Dansk Erhverv, IT-Branchen, FDIH, PwC, ASE og IVÆKST. 

Succes Online har siden 2012 undervist mere end 30.000 små og mellemstore virksomheder i digitalisering rundt om i Danmark. 

Kursusforløb med resultater:
- 100% vil foretage en ændring i deres forretning efter deltagelse 
- 97% vil anbefale forløbet til andre 

Deltagerne får: 
En personlig tjekliste, guide til digitale værktøjer og undervisning af nogle af Danmarks bedste digitale undervisere

Connect Køge

Connect Køge er en erhvervsfond, der arbejder fokuseret på at styrke erhvervs- og turismeindsatsen, danne netværk og blive en aktiv medspiller i virksomhedernes hverdag. Sidst, men ikke mindst arbejder Connect Køge på at vise nye aktører fra ind- og udland de mange muligheder, der findes i Køge kommune.

Kontakt Jes Pettersson
Opdateret af Kirstine Kryger 01.05.18