Få det bedste ud af koege.dk med den nyeste version af Firefox, Google Chrome, Internet Explorer eller Safari.

Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside.

Læs om vores cookiepolitik

Ja tak til cookies eller nej tak til cookies

Køge Erhvervsservice overdrages til Connect Køge

Fra 1. januar 2018 overdrages Køge Erhvervsservice til Fonden Connect Køge. En fond som skal arbejde fokuseret på at styrke erhvervsudviklingen og turismen i Køgeområdet og vise nye aktører fra ind- og udland de mange muligheder, der findes Køge kommune.

18.12.17

Turister, konferencer og events skal søge mod Køge. Samtidig skal virksomhederne have en direkte sparringspartner og opleve en styrket erhvervsindsats. Det er nogle af målene med erhvervsfonden Connect Køge, der også skal arbejde for et styrket erhvervsliv og bygge bro til uddannelsesinstitutionerne. 

En fokuseret indsats

Byrådet drøftede og godkendte på sit møde tirsdag den 28. november en driftsaftale mellem Køge Kommune og Fonden Connect Køge.

-       Det er et meget spændende tiltag, vi nu sætter i gang, når Fonden Connect Køge får mulighed for at arbejde strategisk med at styrke erhvervsindsatsen, danne netværk og blive en aktiv medspiller i virksomhedernes dagligdag. Det er en fokuseret indsats, som man vil kunne mærke i hele Køge Kommunes erhvervsliv. Dertil kommer et stort arbejde med at udnytte alt det, Køge-området kan på turismefronten. Vi har natur, kultur og historie, og det skal vi satse på, siger borgmester Flemming Christensen.

Driftsaftalen angiver retningen for, hvordan Køge Kommune ønsker erhvervs- og turismeindsatsen videreført. Det betyder også, at Fonden Connect Køge fra den 1. januar 2018 får rollen som arbejdsgiver for de ansatte, der i dag arbejder som en del af Køge Kommunes Erhvervsstab, herunder Køge Erhvervsservice. 

Køge Kommune udstationerer fra samme tidspunkt den internationale koordinator i Fonden Connect Køge. Formålet er at styrke Køge Kommunes, erhvervslivets og uddannelsesinstitutionernes viden og tilgang til internationale projekter om for eksempel innovation og kompetenceudvikling.

Kontakt Fonden Connect Køge

Skal virksomheder, iværksættere eller andre interesserede i kontakt med Connect Køge er kontaktoplysningerne:

Adresse:
Galoche Allé 15, 1. sal
4600 Køge

Telefonnummer: 
72 73 64 74